Verre Reizen

Verre Reizen

In de afgelopen 25 jaar heb ik niet alleen reizen verkocht, ook heb ik het geluk gehad dat ik vaak meerdere keren per jaar studiereizen naar verre landen heb mogen maken. Daarnaast ben ik ook tijdens mijn eigen vakanties de hele wereld over gereisd. Hierdoor kan ik je over een flink aantal landen meer vertellen. En door de reacties van mijn terug gekeerde klanten weet ik als geen ander wat momenteel de beste plaatsen zijn om te gaan bezoeken.

VietnamVerre reizen kun je bij veel touroperators natuurlijk uit de gids boeken en dat zijn reizen die ik graag voor je in orde maak. Maar via The Travel Club heb ik toegang tot een groot aantal bronnen waarmee ik iedere reis zelf kan opbouwen om zo het maatwerk te leveren wat je zoekt. Hierdoor kun je iedere verre reis baseren op jouw wens en hoef je niet je vakantie te houden zoals deze beschreven staat in de gids. Die vrijheid geef ik je graag.

Welk ver land je ook in gedachten hebt, ik zal je graag van dienst zijn. Kom daarom eerst eens langs voor een brochure of om de mogelijkheden van de reis te bespreken. Voor dat laatste kun je het beste een afspraak plannen via deze website. Ik heb dan alle tijd voor je om de reis door te spreken en kan daarna met een offerte op maat komen.

Juist bij maatwerk voor verre reizen is een ruime ervaring van belang. Meestal zijn dit toch duurdere reizen en je verwacht dan dat zo'n reis tot in de puntjes geregeld wordt en dat is precies waar ik voor kan zorgen. Ieder jaar weer help ik weer meer klanten aan de reis van hun dromen en zie er dan ook naar uit om die reis voor jou in orde te mogen maken!

Handtekening Vanessa

Mijn Brochures

Amerika
Azië
Zuid- en Midden-Amerika
Oceanië

Testimonials

Fam. Boon/ Barnhoorn

We willen je hartelijk bedanken voor de fantastische reis die je voor ons geregeld hebt. We gaan je reisbureau zeker aanbevelen bij andere mensen die een mooie rondreis willen maken.

Fam. Boon/ Barnhoorn, Santpoort-Noord
Witlox

Wij kunnen iedereen die plannen heeft naar Noord-Amerika op vakantie te gaan, van harte ‘Vanessa’s Reisbureau’ aanbevelen!

Fam. Witlox & Reijgersberg, Haarlem
Fam . Koelman

Mede dankzij Vanessa hadden we een leuke afwisseling van natuurparken, steden en pretparken. Zij dacht mee met wat het leukste zou zijn voor ons gezin (met 12 jarige zoon). Had veel interessante tips over wat te zien en te doen en we kregen van haar een map waar de hele reis in uitgewerkt stond. Top!

Fam. Koelman, Velserbroek
Img 20180430 105441702

Heerlijke korte vakantie in Andalusië. Keurig appartement. Vriendelijk personeel. Goede service. Door bemiddeling van Vanessa stond huurauto klaar bij verhuurbedrjf: voucher overhandigen en wegrijden. Voor herhaling vatbaar!