023-7431281
AANGESLOTEN BIJ the travel club

Over mij

vanessa voor bord

Mijn ervaring in de reiswereld

Welkom op de pagina waar ik, een geboren Santpoortse en eigenaar van Vanessa's Reisbureau, mijn reis door de reisbranche met je deel. Mijn reisbureau, gevestigd in het pand waar ik opgroeide – letterlijk in de voormalige bakkerij van mijn grootouders en onder mijn oude kinderkamer – is het bewijs dat je niet ver hoeft te gaan om je dromen te verwezenlijken. Mijn pad in de reiswereld begon meer dan 30 jaar geleden na mijn opleiding tot reisadviseur. Mijn eerste baan bij Reisbureau Journaal in IJmuiden legde de basis voor mijn carrière, die mij langs diverse reisbureaus in de regio leidde, van Heemstede tot Santpoort-Noord, waar ik uiteindelijk als filiaalmanager ervaring opdeed. De sluiting van het laatste reisbureau waar ik werkte, in het pand van mijn moeder, markeerde het begin van mijn zelfstandige reis als ondernemer. Met een passie voor maatwerkreizen en een specialisatie in Amerika, realiseerde ik mijn droom: Vanessa's Reisbureau.

vanessas reisbureau

Amerika: mijn passie en expertise

Amerika heeft altijd een speciale plaats in mijn hart gehad, vanaf mijn eerste groepsreis als jongere tot aan mijn jaarlijkse ontdekkingstochten met mijn man. Onze huwelijksreis naar Las Vegas en talloze avonturen in zowel de Verenigde Staten als Canada hebben mij gemaakt tot de Amerika-deskundige die ik nu ben. Met 41 van de 50 staten en meer dan de helft van de Canadese provincies bezocht, heb ik een schat aan kennis en ervaring opgebouwd die ik graag inzet om de perfecte reiservaring voor mijn klanten te creëren. Want inmiddels heb ik vele honderden rondreizen voor mijn klanten samengesteld.

Rocky Mountains NP

Vanessa's Reisbureau: jouw poort naar de wereld

In 2012 opende ik de deuren van mijn eigen reisbureau, een droom die werkelijkheid werd. Hoewel ik me specialiseer in reizen naar Amerika, cruises en verre reizen, kan ik dankzij mijn samenwerking met The Travel Club elke bestemming aanbieden. Maatwerk is waar ik voor sta, zodat jouw vakantie precies past bij je wensen. Mijn gezellige reisbureau in Santpoort-Noord heeft inmiddels een vaste klantenkring opgebouwd in de regio Velsen en daarbuiten. Elk jaar verwelkom ik nieuwe gezichten, ieder met hun eigen droomreis in gedachten. Ben je op zoek naar een unieke reiservaring, een cruise die je altijd al hebt willen maken, of een avontuurlijke verre reis? Kom dan langs voor een persoonlijk gesprek of maak een afspraak via mijn website (button rechtsonder). Ik kan niet wachten om je volgende reisavontuur werkelijkheid te laten worden!

Vanessa's signature
whatsapp icon