023-7431281
AANGESLOTEN BIJ the travel club

Oceanië

Een droomreis richting Oceanië: verken Australië en Nieuw-Zeeland met de auto of per camper.

Stap in een wereld waar de grenzen van avontuur en schoonheid zich eindeloos uitstrekken onder de uitgestrekte hemel van Oceanië. Van de adembenemende kustlijnen van Australië tot de ongerepte wildernis van Nieuw-Zeeland, en de paradijselijke eilanden van de Stille Zuidzee, elke bestemming nodigt je uit om de wonderen van de natuur, cultuur en geschiedenis op een manier te ervaren die nergens anders ter wereld te vinden is. Als reisexpert ben ik er om samen met jou deze fantastische samen te stellen om je zo te helpen de verborgen schatten van Oceanië te ontdekken. Ik ken de juiste kanalen om deze reis tot een succes te maken!

Australië - Adembenemende natuur

Australië, het land van 'down under', biedt een ongeëvenaarde diversiteit aan landschappen en ervaringen. Van het wereldberoemde Great Barrier Reef tot de uitgestrekte woestijnen en levendige steden zoals Sydney en Melbourne; Australië is een land dat zowel de avonturier als de ontdekkingsreiziger in jou zal bekoren. Duik in de rijke Aboriginalcultuur, verken de ongerepte natuurlijke schoonheid van Tasmanië, of geniet van de kosmopolitische charme van zijn steden. Australië is een bestemming die altijd meer te bieden heeft dan je je kunt voorstellen.

Rondreis Australië

Of je per auto Australië wilt gaan ontdekken, of met de camper, ik heb ervaring met beide vervoersvormen en heb de juiste contacten om de beste optie voor jou in orde te maken. Hou er wel rekening mee dat de seizoenen tegenovergesteld zijn van onze seizoenen.

Uluru - Australië
Uluru - Australië -

Nieuw-Zeeland - De schoonheid van een filmset

Nieuw-Zeeland wordt niet voor niets het 'Land van de Lange Witte Wolk' genoemd. Hier vind je enkele van de spectaculairste natuurlandschappen ter wereld, van de majestueuze fjorden van Milford Sound tot de glooiende heuvels van Hobbiton. Voor de avonturiers zijn er eindeloze mogelijkheden, zoals bungeejumpen, skiën, en wildwaterraften, terwijl liefhebbers van rust en kalmte zich kunnen verliezen in de serene schoonheid van de talloze wandelpaden en rustige stranden. Nieuw-Zeeland is een plek waar de natuur regeert en elk bezoek een avontuur is.

Vervoer over de eilanden

Nieuw-Zeeland bestaat uit een noorder- en een zuidereilanden. Onafhankelijk van welke je wilt gaan bezoeken, kan ik je de beste manier van vervoer door dit land adviseren. Daarbij is de camper natuurlijk altijd een populaire manier om dit land te gaan verkennen.

Nieuw-Zeeland - Fiordland
Nieuw-Zeeland - Fiordland -

Stille Zuidzee - De mooiste eilanden

De Stille Zuidzee biedt een ontsnapping aan de realiteit met haar eilanden die rechtstreeks uit een droom lijken te komen. Fiji, Samoa, de Cook Eilanden, en Frans-Polynesië, om er maar een paar te noemen, bieden elk unieke ervaringen van ongeëvenaarde schoonheid. Of je nu duikt in de kristalheldere wateren, ontspant op de witte zandstranden, of de rijke culturele tradities van deze eilanden verkent, de Stille Zuidzee biedt een paradijselijke ervaring die je ziel zal verrijken.

Stille Zuidzee - Borabora
Stille Zuidzee - Borabora -

Ten slotte

Deze bestemmingen zijn slechts het begin van wat Oceanië te bieden heeft. Voor meer informatie nodig ik je uit om onze online brochure te bekijken of een afspraak met mij te plannen. Samen kunnen we een reis samenstellen die jouw verwachtingen overtreft, gevuld met momenten die je voor altijd zult koesteren. Laat ons samen de onbegrensde mogelijkheden van Oceanië ontdekken.

"Reizen naar Oceanië is als drijven op een oceaan van dromen, waar elke eilandketen een verborgen paradijs onthult en de harmonie tussen mens en natuur de ziel verrijkt en inspireert tot oneindige ontdekkingen." - Vanessa

profile picture
Vanessa Bennink
Vanessa's Reisbureau

Klantervaringen

Lees hier wat mijn klanten vinden...

whatsapp icon