023-7431281
AANGESLOTEN BIJ the travel club

Rondreis West-Amerika

Ga op ontdekkingsreis en ervaar de grenzeloze pracht van het Amerikaanse Westen tijdens je rondreis.

Amerika is niet alleen het land waarin ik gespecialiseerd ben, er is ook geen ander land waarover ik met zoveel passie en kennis kan vertellen als over de Verenigde Staten. Ik zal graag elk detail van jouw avontuurlijke rondreis door het westen van Amerika organiseren. Of je nu het comfort van een huurauto verkiest of de ongebondenheid van een camper wenst, jouw maatwerkreis staat garant voor een aaneenschakeling van hoogtepunten die je voor altijd zullen bijblijven. Dus maak een afspraak en kom langs!

Yosemite Valley
Maak Yosemite NP onderdeel van je rondreis door Californië. -

Zuidwesten: een kaleidoscoop van natuur en cultuur

Een veel gemaakte rondreis is die door het Zuidwesten van Amerika, waar de zon altijd lijkt te schijnen. Zuid-Californië nodigt uit met zijn gouden stranden en iconische steden zoals Los Angeles en San Francisco. Rijd langs de legendarische kustroute CA-1 voor adembenemende uitzichten over de Stille Oceaan. Maar vergeet niet het binnenland te verkennen, waar natuurwonderen met nationale parken zoals de vallei van Yosemite, de cactussen van Sequoia, de woestijn in Death Valley en de yucca's bij Joshua Tree. En natuurlijk, de onvergetelijke ervaring van neonlichten en entertainment in Las Vegas.

Monument Valley
De schoonheid van de Yosemite Valley -

Utah en Arizona: het hart van de Amerikaanse wildernis

Bij het zuidwesten hoort vaak ook een bezoek aan Utah en Arizona, het hart van de Amerikaanse wildernis. Hier vind je nationale parken die zo uit een ansichtkaart lijken te komen: zoals Zion, Bryce Canyon en natuurlijk de overweldigende Grand Canyon. Maar dat is nog niet alles; de regio biedt ook unieke ervaringen in Moab, daar vind je zowel Arches als Canyonlands National Park. Page is de plek waar je Antelope Canyon kunt bezoeken en natuurlijk mag het mystiek landschap van Monument Valley niet ontbreken tijdens je rondreis. Steden zoals Sedona en Tucson bieden een mix van kunst, cultuur en natuur, terwijl Saguaro National Park de iconische cactussen in volle glorie toont.

Crater Lake National Park
Crater Lake National Park -

Het Noordwesten: ongekende diversiteit

In het noordwesten gaat de ruige kustlijn van Noord-Californië's over in de dichte bossen van Redwood en Crater Lake National Park. Deze regio is een paradijs voor natuurliefhebbers, met Mount Rainier en Olympic National Park die ongeëvenaarde wandel- en recreatiemogelijkheden bieden. De culturele hubs Portland en Seattle verrijken je reis met hun levendige kunstscènes, uitstekende koffiehuizen, en innovatieve keukens. Een rondreis door het noordwesten is dan ook geheel verschillend van een reis naar het zuidwesten.

Yellowstone
Yellowstone National Park -

Het oude westen: avontuur in het hart van Amerika

In het hart van Amerika wacht het Oude Westen met open armen. Verken de ongerepte wildernis van Yellowstone National Park en het ernaast gelegen Grand Teton National Park, rijd over de schilderachtige Beartooth Highway, en duik in de geschiedenis van de Amerikaanse cowboystadjes. Mis ook niet het iconische Mount Rushmore, een symbool van Amerikaanse vastberadenheid en geschiedenis, even over de grens in South Dakota.

Rocky Mountains NP
-

Rocky Mountains: tussen hemel en aarde

De Rocky Mountains bieden een avontuurlijke speeltuin voor jong en oud. Van de adembenemende schoonheid van Rocky Mountain National Park tot de diepe kloven van Black Canyon of the Gunnison, deze regio staat garant voor onvergetelijke ervaringen. Ontdek historische mijnwerkerstadjes, verken de prehistorische ruïnes van Mesa Verde National Park, en geniet van de charme van steden zoals Ouray, Durango en Denver.

Santa Fe
Het centrum van Santa Fe in adobe-stijl -

New Mexico: het land van betovering

Wat verder naar het oosten vindt je New Mexico, het land van betovering. Santa Fe en Albuquerque nodigen je uit met hun unieke mix van inheemse Amerikaanse en Spaanse culturen. Bezoek Roswell voor een buitenaardse ervaring en ontdek de ondergrondse wonderen van Carlsbad Caverns National Park. Voor een vleugje van het oude Wilde Westen, is Tombstone een must-see. Dit deel van de Verenigde Staten is een prima aanvulling op een langere rondreis naar het zuidwesten van Amerika.

Elke regio in het westen van Amerika biedt zijn eigen unieke schatten en avonturen. Of je nu op zoek bent naar adembenemende natuur, culturele diepgang, of het gevoel van vrijheid op de open weg, het Westen verwelkomt je met open armen. Begin je rondreis vandaag nog en laat het avontuur je leiden naar de ervaring van je leven. Bekijk mijn online brochure bovenaan deze pagina, maak een afspraak en samen met jou stel ik de juiste rondreis samen!

"Het westen van Amerika is een onbegrensde uitnodiging aan avonturiers, een land waar de geest van ontdekking in elke zonsondergang en bergtop weerklinkt. Hier heb je de vrijheid om te dromen onder de sterren."

profile picture
Vanessa Bennink
Vanessa's Reisbureau

Klantervaringen

Lees hier wat mijn klanten vinden...

whatsapp icon