023-7431281
AANGESLOTEN BIJ the travel club

Het Oude Westen

Ontdek Amerika's legendarische landschappen

Duik in de geschiedenis en het avontuur van het Oude Westen op een rondreis die je meeneemt door enkele van de meest iconische landschappen van Amerika. Van de ongerepte wildernis van Yellowstone tot de legendarische stadjes zoals Cody en Deadwood, deze reis staat bol van de verhalen van cowboys, outlaws en de ongetemde natuur. Ontdek nationale parken, spookstadjes, en nationale monumenten die samen de essentie van het Amerikaanse Westen vormen.

Montana: de toegangspoort tot het avontuur

Montana is een belangrijk deel van je rondreis door het Oude Westen en de staat is ook wel bekend als Big Sky Country, waar de majestueuze Glacier National Park je wacht. Verken de ongelooflijke berglandschappen, helderblauwe meren, en uitgestrekte prairies die de thuisbasis zijn van een rijke flora en fauna. Mis de historische spookstadjes niet die een blik werpen op het leven tijdens de goudkoorts.

Glacier National Park
-

Wyoming: land van Cowboys en Nationale Parken

Wyoming, het hart van het Oude Westen, biedt een onvergetelijke ervaring in de cowboyplaats Cody, opgericht door Buffalo Bill Cody zelf. Verken het Buffalo Bill Center of the West en dompel je onder in de rijke geschiedenis van het gebied. Geen bezoek aan Wyoming is compleet zonder een tocht door Yellowstone National Park en Grand Teton National Park, waar je de ongetemde natuur in al haar glorie kunt bewonderen.

Yellowstone waterval
Waterval in Yellowstone National Park -

Idaho: bergen en meer

Idaho verrast met zijn adembenemende landschappen, met name de Sawtooth Mountains. Dit gebied biedt uitstekende mogelijkheden voor wandelen, kamperen en vissen in een serene omgeving. De historische spookstadjes in de regio vertellen het verhaal van een tijdperk vol ontberingen en avontuur.

Sawtooth Mountains
Sawtooth Mountains -

South Dakota: iconen van het Amerikaanse Westen

In het westen van South Dakota vind je het beroemde Mount Rushmore National Monument, een ode aan vier van Amerika's meest gerespecteerde presidenten. Dichtbij ligt het indrukwekkende Badlands National Park, bekend om zijn unieke rotsformaties en rijke fossielvondsten. Vergeet niet een bezoek te brengen aan Deadwood, een stad die bekend staat om zijn Wild West-historie, waar legendes zoals Wild Bill Hickok en Calamity Jane leefden.

Mount Rushmore
Mount Rushmore National Monument -

Conclusie

Een rondreis naar het Oude Westen van Amerika biedt een diepe duik in de rijke geschiedenis en adembenemende natuur van het land. Van het ruige landschap van Montana tot de historische stadjes van South Dakota, elke stap van deze reis brengt een nieuw avontuur en een nieuw verhaal. Bereid je voor op een rondreis die niet alleen je zintuigen zal prikkelen, maar ook je hart zal raken met de schoonheid en de geest van het Amerikaanse Westen.

Klantervaringen

Lees hier wat mijn klanten vinden...

whatsapp icon