023-7431281
AANGESLOTEN BIJ the travel club

Noordwesten

Van bruisende steden tot natuurwonderen: Ontdek het beste van het Noordwesten

Heb je ooit nagedacht over een reis die zowel het bruisende stadsleven als de ongerepte natuur omarmt? Ik nodig je uit om samen met mij, persoonlijk en op maat, een reis naar het noordwesten van Amerika samen te stellen. Jouw avontuur gaat dan richting de weelderige landschappen van Washington, trekt door de diversiteit van Oregon, en brengt je naar de adembenemende wildernis van Idaho.

olympic national park
Olympic National Park -

Washington: Waar stad en natuur elkaar ontmoeten

Stel je voor dat je je reis begint in Washington, waar de stad Seattle niet alleen bekend staat om zijn gastvrijheid, maar ook als de poort naar natuurwonderen zoals het Mount Rainier National Park. Voel de verbinding tussen stad en natuur terwijl je uitkijkt op de majestueuze vulkaan. Onze reis leidt ons verder naar het Olympic National Park, waar je zowel indrukwekkende bergen als een weelderig subtropisch bos zult ontdekken, en natuurlijk mag een bezoek aan de actieve vulkaan Mount St. Helens niet ontbreken.

Crater Lake National Park in Oregon
Creter Lake National Park -

Oregon: een symfonie van contrasten

Ten zuiden van Washington vind je de staat Oregon, waar een kustlijn vol avonturen op je wacht. Laat je verrassen door de unieke charme van Portland met zijn rozen, voodoo doughnuts en een diversiteit aan foodtrucks. Even buiten Portland wacht de Columbia Gorge met zijn wereld vol watervallen en panoramische uitzichten. En laten we de fraaie schoonheid van Crater Lake National Park niet vergeten, met zijn spectaculaire kratermeer dat je zeker zal betoveren.

Sawtooth Mountains
Sawtooth Mountains -

Idaho: het wilde hart van het noordwesten

De kleinste van de drie staten in het noordwesten is Idaho, waar de ongerepte schoonheid van de Sawtooth Mountains ons roept. Hier, in de uitgestrektheid van de natuur, vindt je een diepe rust en een avontuur dat wacht achter iedere bocht. Boise biedt een voorproefje van de cultuur, maar het zijn met name de natuurlijke schatten die deze staat onvergetelijk maken.

Seattle
Seattle -

Ten slotte

Wil je meer weten over deze geweldige bestemming? Mijn online brochure op de West-Amerika pagina biedt een diepere duik in elk van deze unieke plaatsen. Voel je vrij om deze te verkennen of een persoonlijke afspraak met mij te plannen via de knop rechtsonder op deze website. Samen kunnen we een reis samenstellen die perfect bij jou past. Ga het avontuur aan om de verborgen schatten van het noordwesten van Amerika te ontdekken. Jouw droomreis begint hier, bij Vanessa's Reisbureau!

"Het Noordwesten van de VS is waar de ruige kustlijnen de eindeloze hemel ontmoeten en waar elke zonsondergang belooft dat avontuur altijd net om de hoek ligt."

profile picture
Vanessa Bennink
Vanessa's Reisbureau

Klantervaringen

Lees hier wat mijn klanten vinden...

whatsapp icon