023-7431281
AANGESLOTEN BIJ the travel club

Ontdek de Magie van Los Angeles Pretparken

Hoe de iconische Pretparken van L.A. je rondreis door Amerika onvergetelijk maken

Universal Studios Hollywood train

Los Angeles, de bruisende metropool van Zuid-Californië, staat bekend om zijn glamoureuze filmindustrie, prachtige stranden en natuurlijk zijn wereldberoemde pretparken. Deze pretparken zijn niet alleen een trekpleister voor families, maar voor iedereen die op zoek is naar entertainment en plezier. Als onderdeel van een rondreis door Amerika bieden deze attracties een onvergetelijke ervaring die de diversiteit en het creatieve hart van de Verenigde Staten benadrukt.

Universal Studios Hollywood

Universal Studios Hollywood is een van de topattracties in Los Angeles. Dit themapark combineert filmstudio’s met spannende attracties en biedt bezoekers een uniek kijkje achter de schermen van enkele van de grootste Hollywood-films en -series. Van adembenemende achtbanen tot meeslepende simulatieritten zoals 'The Wizarding World of Harry Potter' en de 'Jurassic World - The Ride', biedt Universal Studios voor elk wat wils. De beroemde Studio Tour neemt bezoekers mee langs iconische filmsets en laat zien hoe filmische magie tot stand komt.

Universal Studios Hollywood
Universal Studios Hollywood -

Disneyland Park

Disneyland Park, gelegen in het nabijgelegen Anaheim, is een ander essentieel onderdeel van een rondreis door Amerika. Als het originele Disneypark, opgericht door Walt Disney zelf in 1955, is het een plaats waar sprookjes tot leven komen. Het park is opgedeeld in themagebieden zoals Fantasyland, Adventureland en de nieuwe Star Wars: Galaxy's Edge. Elke zone biedt een verscheidenheid aan attracties, shows en eetgelegenheden, waardoor bezoekers van alle leeftijden de magie van Disney kunnen ervaren.

Disneyland park
Disneyland park -

Knott's Berry Farm

Knott's Berry Farm biedt een andere smaak van Amerikaans amusement. Dit park, oorspronkelijk een kleine bessenboerderij, is uitgegroeid tot een van Amerika's meest geliefde themaparken. Het staat bekend om zijn familievriendelijke attracties en spannende achtbanen zoals de GhostRider en Silver Bullet. Bovendien viert Knott's Berry Farm het Amerikaanse pionierenerfgoed met het Ghost Town-gebied, waar bezoekers terug in de tijd kunnen stappen naar het oude westen.

Knotts Berry Farm
Knott''s Berry Farm -

Andere parken

Naast de grote namen zijn er in Los Angeles en omstreken kleinere, maar even vermakelijke pretparken zoals Six Flags Magic Mountain in Valencia, dat beroemd is om zijn wereldrecord-houdende aantal achtbanen. Voor liefhebbers van snelheid en spanning is dit park een must-visit met intense attracties zoals de Goliath en Tatsu.

Six Flags Magic Mountain
Six Flags Magic Mountain -

Ten slotte

Het integreren van deze pretparken in een rondreis door Amerika biedt niet alleen veel plezier en opwinding, maar het geeft ook een kijkje in de popcultuur die zo kenmerkend is voor de Verenigde Staten. Of het nu gaat om de magische wereld van Disney, de filmische sensatie van Universal Studios, de historische charme van Knott's Berry Farm, of de adrenaline van Six Flags, Los Angeles biedt een rijk en gevarieerd pretparkaanbod dat de verbeelding van reizigers prikkelt en voor onvergetelijke herinneringen zorgt.

whatsapp icon