023-7431281
AANGESLOTEN BIJ the travel club

Oceanië cruises

Ontdek de wonderen van Oceanië: jouw ultieme cruise-avontuur begint hier

Als reisexpert weet ik hoe belangrijk het is om de perfecte vakantiebestemming te vinden die aan al je wensen voldoet. Cruises naar Oceanië bieden je de unieke kans om enkele van de meest adembenemende bestemmingen ter wereld te ontdekken. Van het levendige Australië en het schilderachtige Nieuw-Zeeland tot het ongerepte Antarctica en de paradijselijke Stille Zuidzee, elke cruise belooft een onvergetelijke ervaring.

Australië: Een continent vol contrasten

Australië, een land dat bekend staat om zijn zon, zee, en zand, is veel meer dan alleen Sydney, hoewel de stad met zijn iconische operagebouw een onmisbaar hoogtepunt is. Onze cruises geven je de unieke kans om naast wereldberoemde stranden zoals de Gold Coast, ook het binnenland te verkennen met zijn nationale parken en wijnhuizen. En natuurlijk kun je The Great Barrier Reef gaan ontdekken. Vergeet niet dat het zomerseizoen hier perfect samenvalt met de Nederlandse winter, waardoor je kunt genieten van een zonnige kerst.

Great Barrier Reef
Great Barrier Reef - Australië -

Nieuw-Zeeland: natuur en cultuur in harmonie

Vaar verder naar Nieuw-Zeeland, een land van contrasten. Van de rijke Maori-cultuur tot de majestueuze landschappen die films als Lord of the Rings tot leven brachten, Nieuw-Zeeland biedt een unieke mix van cultuur en natuur. Van de bruisende steden in het noorden tot de adembenemende natuur in het zuiden, met zijn hoge bergen, gletsjers, en uitgestrekte vlaktes, Nieuw-Zeeland is een groene oase die wacht om ontdekt te worden.

Fiordland - Nieuw Zeeland
- Fiordland - Nieuw-Zeeland

Antarctica: de ultieme ontdekkingsreis

Voor de avonturiers is een cruise naar Antarctica de reis van je leven. Dit 'onaardse' continent, thuisbasis van indrukwekkende ijslandschappen, enorme pinguïnkolonies, zeehonden en walvissen, biedt een ongeëvenaarde schoonheid. Ontdek de immense ijsmassa's en gletsjers vanuit het comfort van een kleiner expeditieschip of cruise langs het Antarctische schiereiland voor een ervaring die je nooit zult vergeten.

Antarctica
IJsschotsen op Antarctica -

Stille Zuidzee: jouw droomparadijs

Eindig je cruise in de Stille Zuidzee, waar je de definitie van paradijs zult herontdekken. Van Fiji tot Bora Bora, Tahiti tot Samoa, de eilanden van de Stille Zuidzee bieden ongeëvenaarde schoonheid, rijke culturen en de beste watersporten ter wereld. Ontspan op witte zandstranden of duik in het kristalheldere water en laat je betoveren door de schoonheid van deze eilanden.

Bora Bora - Stille Zuidzee
Bora Bora - Stille Zuidzee -

Jouw volgende avontuur wacht

Wil je meer weten over deze fascinerende bestemmingen? Onze brochure online staat vol met informatie en inspiratie voor jouw volgende cruise avontuur. En als je persoonlijk advies wenst of een afspraak wilt maken, sta ik als jouw cruise-expert klaar om al je vragen te beantwoorden en samen de reis van je dromen te plannen. Ontdek de wereld op een manier die alleen mogelijk is met een cruise naar Oceanië.

"Cruises naar Oceanië zijn als varen naar de rand van de wereld, waar ongerepte natuurlijke wonderen, de rijke samenstelling van inheemse culturen en de ongeëvenaarde rust van de uitgestrekte blauwe oceaan samensmelten in een avontuur dat de ziel verrijkt." - Vanessa

profile picture
Vanessa Bennink
Vanessa's Reisbureau

Klantervaringen

Lees hier wat mijn klanten vinden...

whatsapp icon