023-7431281
AANGESLOTEN BIJ the travel club

Een nieuwe website

Na vele jaren was het tijd voor een opfrisbeurt van mijn reis website

nieuwe website

Sinds 2012 heb ik een eigen website voor mijn reisbureau, die in 2017 een fraaie make-over heeft gekregen. Het vernieuwde design en de mogelijkheid om mijn brochures online te bekijken waren echte hoogtepunten. Later hebben we daar nog de functie aan toegevoegd om online afspraken te maken en berichten te versturen. De tijd heeft echter niet stilgestaan, en de behoefte aan meer functionaliteiten bleef groeien. Vandaag, op deze eerste lentedag, markeert ook een frisse start voor mijn website met de lancering van een geheel nieuwe versie!

Presentaties

Een belangrijke nieuwe functie die nu tot mijn beschikking staat is de mogelijkheid om een presentatie te houden en op de website kun je je daarvoor dan inschrijven. Het is mijn bedoeling later dit jaar met presentaties over Amerika te beginnen, maar ik wil ook sprekers uitnodigen om presentaties over andere landen te geven. Immers boek ik niet alleen Amerika, maar het is wel het land waar ik zelf het meest van weet.

Whatsapp

Ook nieuw zijn de knoppen rechtsonderaan de pagina. De onderste is om een afspraak te plannen, waarbij je in mijn actuele agenda kijken kunt om te bepalen wanneer je langs wilt komen. Maar je ziet nu ook een Whatsapp-knop in beeld. Vooral de mobiele gebruikers zullen dat handig vinden, want je komt meteen in Whatsapp terecht. Gebruikers op een desktop (PC/Mac) krijgen de webversie van Whatsapp te zien.

In de vorige versie van de website zat er een mogelijkheid om een emailbericht naar mij te sturen. Maar dat zorgde voor enorme hoeveelheden spam. Voor elk echt bericht kreeg ik een stuk of 30 aanbiedingen voor Bitcoin, pillen en ontmoetingen met Russische dames.

Mobiele gebruikers

Ook is de nieuwe website aanzienlijk beter te gebruiken voor mobiele gebruikers. Mijn vorige website wilde er op mobiel nogal eens vreemd verwrongen uitzien en het maken van een afspraak was helaas niet mogelijk. Dat is in deze versie opgelost en iedereen kan mijn website op alle apparaten zien en gebruiken.

Zoekmachines

We hebben behoorlijk wat tijd en moeite gestoken in het optimaliseren van de zichtbaarheid van mijn website, een proces dat bekend staat als zoekmachineoptimalisatie, of kortweg SEO. De inhoud van mijn site is zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat Google en andere zoekmachines een duidelijk beeld krijgen van wat mijn website en elke pagina te bieden hebben. Mijn doel hiermee is om de zichtbaarheid van mijn site te vergroten, zodat meer mensen de kans krijgen om met mij en mijn aanbod kennis te maken. Veel van de teksten zijn met behulp van AI tot stand gekomen, wat betekent dat overal precies de juiste termen zijn gebruikt om dit doel te bereiken.

Ten slotte

Ik hoop dat je als gebruiker met veel plezier mijn website gebruikt, er staat al veel informatie op en je kunt al mijn brochures gaan bekijken. Mocht je nog suggesties hebben, stuur me dan gerust een bericht via Whatsapp, dat wordt je momenteel natuurlijk extra makkelijk gemaakt. Maar je kunt me onverminderd een e-mail sturen als je me wat te melden hebt.

whatsapp icon