Amerika

Amerika

Monument ValleyVrijwel iedereen heeft het wel op z’n lijstje staan: een reis naar Amerika. En steeds meer mensen kiezen er voor om deze droom tot werkelijkheid te laten komen. Via mij kun je een reis helemaal op maat laten maken naar precies dat gebied en die steden die jij wilt gaan bekijken!

Zuidwesten

Een veel gemaakte keuze bij het maken van een Amerika-reis is het populaire Zuidwesten van de Verenigde Staten. Hier vind je grillige natuur, eindeloze woestijnen, de hoge bergen van de Sierra Nevada, de dichte bossen met de enorme sequoia-bomen en de beroemde steden langs de kust die je vaak al van films en televisie kent.

Maar niets kan je voorbereiden op de adembenemende Nationale Parken waar dit land zo beroemd om is. Zo vind je in Californië de door gletsjers uitgesleten vallei van Yosemite National Park, de hete droogte van Death Valley en de Yucca bomen en cactussen in de woestijn van Joshua Tree National Park. 

Of rijd verder richting Arizona en bezoek er Monument Valley en het Grand Canyon National Park. Het zijn stuk voor stuk hoogtepunten tijdens een vakantie die je de rest van je leven bij zal blijven.

New York

Oostkust

Maar Amerika bestaat ook uit een prachtig oostelijk deel wat zich al net zo makkelijk laat bezoeken met een huurauto. Hier tref je veel meer geschiedenis aan, anders dan in het veel modernere westen van het land. 

Langs de oostkust bezoek je het pittoreske New England, het zonnige en veelal feestelijke Florida en grote oude steden als New York, Chicago, Philadelphia en Boston.

Minder bekend, maar minstens zo aangenaam zijn de steden in het zuiden die langs de Atlantische kust liggen, zoals Charleston en Savannah. Dit zijn niet alleen prachtige en vooral oude steden vol statige huizen, maar er omheen heb je verschillende plantages met uitgestrekte tuinen die je kunt gaan bezoeken.

Vervoer

Naast de auto en het vliegtuig kun je hier ook vaak kiezen voor vervoer per trein. Met de Amtrak rijd je zo van het ene naar het andere centrum of je neemt zelfs de nachttrein richting Florida waar dan wel weer een auto op je wacht om te genieten van de stranden en de pretparken. Vraag mij zeker eens naar deze combinatie.

Maatwerkreis

Een maatwerkreis lijkt vaak duurder dan een standaardreis uit de gids. Maar dat hoeft helemaal niet het geval te zijn. Wel zorgt een maatwerkreis ervoor dat je jouw vakantie precies zo kunt gaan beleven als jij dat wilt, waardoor je op de de plaatsen komt die je echt wilt gaan zien.

Laat mij je daarom helpen deze ideale reis voor je samen te stellen. Vele honderden klanten gingen je inmiddels al voor en stuk voor stuk kwamen ze terug met een geweldige reiservaring. Ik weet meer dan ieder ander hoe je het optimale uit je reis haalt en zorg er voor dat elk onderdeel tot in de puntjes geregeld wordt!

Maar kom vooral eerst eens langs voor een van mijn (onderstaande) Amerika-brochures of maak via deze website een afspraak om de mogelijkheden van een Amerikareis door te nemen. Ik zal je dan graag laten zien waarom ik de Amerika-specialist van Velsen ben!

Handtekening Vanessa

Mijn Brochures

Florida
Amerika
Oosten van Amerika
Westen van Amerika
Brochure Florida
Stedentrips

Testimonials

Fot Web Vanessa

Lieve Vanessa, dankzij jou hebben wij een top vakantie in Amerika gehad! Accommodates waren fantastisch en dankzij jou expertise en tips hebben wij een onvergetelijke reis gehad!

Astrid van Everdingen, IJmuiden
Ron & Marielle

Vanessa luisterde naar onze wensen en verwachtingen. Zij begreep wat wij wilden, adviseerde en stelde met ons de reis samen. Terug van onze roadtrip heeft deze onze verwachtingen zelfs overtroffen. Met dank aan Vanessa.

Ron en Mariëlle, Hoofddorp
Fam. Swieserijn

Jou enthousiasme is aanstekelijk en heeft ons een goed gevoel gegeven tijdens het boeken en nog meer tijdens onze vakantie! Kan iedereen aanraden om bij jou langs te gaan, je neemt de tijd en denkt mee! Onze vakantie was echt geweldig en Vanessa je ziet ons zeker terug!!!!

Fam. Swieserijn
Fam. Kuiper

We hebben een rondreis door West-Canada gedaan deze zomer. Vanessa heeft voor ons een fantastische route uitgestippeld. Ook heeft ze een helikoptervlucht en orka’s spotten in gepland. Veel adembenemende natuur gezien met zelfs 3 beren. We vonden het helemaal geweldig en onze kinderen ook. We willen zeker nog een keer terug